Jegindø, den 19. maj 2021.

Ærede d’herrer Gentlemen Golfers.

Kære alle travle GGWA’ere.

Laugsbeslutning nr. 12 vedr.:

indstilling af aktiviteten i The Right Honourable Gentlemen Golfers’ Whisky Association of March 19th 2003

Med laugsbeslutning nr. 1 af 19. marts 2003 stiftede vi vores laug, der hurtigt fandt tilslutning i henhold til vedtægternes kriterier for optagelse.

Nu 18 år og 2 måneder senere og dermed i personlig myndig alder har Oldermændene efter moden overvejelse besluttet at sæson-2021 bliver laugets sidste. Årets aktivitetsplan gennemføres selvfølgelig som den fremgår af vores informative hjemmeside.

Alle GGWA’ere fritstilles med virkning fra den 1. oktober 2021 og er således frie mænd i et frit land uden forpligtelser af nogen art overfor lauget.

Epilog:

Vi må se livets virkelighed i øjnene. I tunge triste stunder som i udfordrende glade stunder både på og uden for golfbanen. Vores hjemmeside er et håndgribeligt vidnesbyrd om gedigne herrers glæde ved hinandens kvalitetsfyldte selskab og golfspillets forunderlige udfordringer. Hver især bærer vi vores minder med os gennem resten af livet. Sammen gjorde vi en forskel. Enkeltvis overfor hinanden gjorde vi en uforglemmelig og positiv forskel, som bragte vores livskvalitet på højest tænkelige niveau.

Ikke kun på grund af Corona/Covid har kommunikation og dialog været på et minimum, men livets gang og tilskikkelser, samt andre prioriteter har for den enkelte givetvis også medført den mærkbare reduktion af aktivitetsniveauet såvel som også markant mindre kommunikation og glad proaktiv dialog.

Den 25. og 26. september 2021 vil vi derfor i bedste stil på behørig vis officielt indstille laugets aktiviter og sende alle vores bedste tanker til de mange glade mennesker, som vi mødte ude i golfens spændende univers og ikke mindst til vennerne, som vi mistede undervejs.

Efter devisen om ”your health is your wealth” ønsker vi for jer alle, at sundhed og et stærkt helbred må være de solide grundsten i jeres liv. Måske vore fairways krydser hinanden. Lev vel. Slainte.

I vind og vejr

Oldermandske og Vice Oldermandske GGWA-hilsener af bedst slags fra

Mikael & Niels